кви пари ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампа за ръчната
Collapse
X
-
Колега и аз имах същият проблем, доливам спирачна течност и тя изчезва. Нямах никакви течове всички цилинаърчета и помпи бяха сухи. Оказа се, че задното оплътнение на помпата на спирачките опуска и ми пълни сервото със спирачна течност, аз нямам АBS. Свалих помпата и го смених, но от тогава спирачките не са като преди, сигурно спирачната течност е прецакала и менбраните но така си карам вече 2 години. :P :P
ALFA 155 1.8TS 94г.
Comment
-
ММдааа. кофти а някои да каже някоя марка накладки че моите ще изскочат и ще ме заблъскат още малко??Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
При загуба на спирачна течност е необходимо щателно да се прегледат за течове спирачните маркучи и апарати за течове + двете помпи на съединителя (едната е в купето, закачена за самия педал, а другата е в двигателния отсек, закрепена за ск.кутия). Ако не са забелязани течове, а течност се губи - спукана мембрана на сервото.
Пиши после за резултата!
Успех!AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)mПри загуба на спирачна течност е необходимо щателно да се прегледат за течове спирачните маркучи и апарати за течове + двете помпи на съединителя (едната е в купето, закачена за самия педал, а другата е в двигателния отсек, закрепена за ск.кутия). Ако не са забелязани течове, а течност се губи - спукана мембрана на сервото.
Пиши после за резултата!
Успех!
пък и времето ми е ного кът...
утре я карам при Бобо...
.. надявам се той да каже за коко иде реч...
ПоздравиAR 155 2.0 16V Never Forget You
AR 166 2.4 JTD
Comment
-
Re: Лампа за ръчната
Първоначално публикувано от Yureti... странна работа..
от ден-два по време на движение ми присветва и гасне лампата на таблото за ръчната спирачка..
???
оная с удивителния знак..
Нямам навик да ползвам ръчна .
Още повече на студено.. (да заяде в дръпнато положение)
...
Някакви мнения??
ПоздравиАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
Comment